Om Nektarhagen

Nektarhagen er en grønn og blomstrende oase på nett. Garantert fri for negativt stress og høye skuldre, men full av inspirasjon og nyttige tips til hvordan du enkelt og rimelig kan dra nytte og glede av grønne og blomstrende vekster, som en del av interiøret i hjemmet ditt og livet du lever.

Cosmos Sulphureus Sunny Red

Cosmos Sulphureus Sunny Red

På bloggen vil du finne mengder av bilder av grønne og blomstrende stue- og hageplanter og informasjon om hva som skal til for at plantene skal trives. I tillegg vil du finne nyttige tips til hvordan du selv kan dyrke og formere planter, og bruke blomster og dekorasjonsmaterialer til å lage buketter, dekorasjoner og gaver.

Humle på nektarjakt

Humle på nektarjakt

Uten det summende og yrende livet rundt oss ville planter og liv vært umulig. Humler, bier og andre pollinerende insekter er på alarmerende tilbakegang og trenger vår hjelp. Derfor finner du også bilder av dyr og insekter, og tips til hvordan du kan legge forholdene til rette for at dyre- og insektliv skal trives.

Ta en titt, så ser du fort at grønne fingre er en myte og at alle mennesker, uansett lommebok og ressurser, kan ta vare på og eller dra nytte av grønne og blomstrende gleder – inne og ute. Gevinsten er ikke bare vakre syn. Forskning viser også at det gir oss økt trivsel, bedre luftkvalitet og redusert stress.

Cosmos sulphureus 'Sunny red'

Bak bilder og tekster står jeg, Brigitte Watz. Bloggen er en hobby og tekstene er basert på kunnskap og erfaring jeg har gjort meg, i tillegg til fakta fra gode informasjonskilder på nett. Mange av bildene er tatt i offentlige parker o.l., men en del av bildene er også fra min egen hage.